Coaching

Si vols arribar lluny ves acompanyat

pilotesColors50x50

El coaching és l'art d'acompanyar a les persones o equips a desenvolupar el seu potencial per aconseguir reptes i objectius complexos. És una de les eines més eficaces per desenvolupar el lideratge de directius i coordinadors, i per adquirir les competències necessàries per assumir noves responsabilitats professionals.

Coaching personal

Coaching personal

Coaching personal de directius, executius i professionals.
Acompanyament al desenvolupament d'aprenentatges crítics a partir de converses reflexives que conviden a l'acció. El coach facilita l'auto-coneixement i la reconnexió amb les pròpies fortaleses, per trobar els recursos i la motivació necessaris definir i executar plans d'acció per aconseguir els objectius.

Coaching d'equips

Coaching d'equips

Hi ha consens en el valor del treball en equip, però requereix d'habilitats que moltes persones no han desenvolupat i va molt més enllà d'un objectiu comú. Requereix identificar els valors comuns, assumir plenament els rols i sentir-se motivat per aconseguir els objectius de l'equip. El coach d'equip faciliten l'espai i les converses per aconseguir-ho, per identificar valors comuns, cultura, motivació i processos necessaris per mantenir-se units.

  • T'interessa alguna de les meves propostes? Escriu-nos i en parlem!