• Inicio
  • Blog
  • Molt feliç 2014 i una reflexió sobre els valors

Molt feliç 2014 i una reflexió sobre els valors

Aquestes dates són donades als desitjos.
Mònica Lapeyra Pertussini

Molt feliç 2014 i una reflexió sobre els valors

Desitgem als altres, demanem per a nosaltres i pels que ens envolten. 

I allò que desitgem ho busquem entre aquelles qüestions, generalment abstractes, que aporten valor a la nostra vida, aquelles coses que ens fan sentir “bé” (“bé” és segurament l’abstracció més utilitzada!).

I observava que molta gent diu amb vehemència i convenciment: “Desitjo salut, doncs la salut és el més important”. I sí, estic d’acord que la salut és important. I més aquests mesos que he tingut algunes persones properes i estimades amb malalties importants.

No obstant això, em plantejo: és més important la salut o l’alegria? És millor estar fotut de salut i alegre, o malalt i content? Perquè la salut, de per si, no dóna la felicitat: tots coneixem persones sanes i amargades. I algunes (no tantes, és veritat que és més difícil) que tot i tenir dolors o malalties, es prenen la vida amb saviesa i il·lusió.

Per tant, aquí deixo una reflexió tot just encetat el 2014: 

Salut o alegria? 

Si haguéssiu de triar, amb quina us quedaríeu?


(M'agradaria saber la teva opinió: si t'inspires i t'animes, escriu-me a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.)