• Inici
  • Blog
  • Psicologia Positiva o l'Art de viure més feliç

Psicologia Positiva o l'Art de viure més feliç


Mònica Lapeyra Pertussini

 Psicologia Positiva o l'Art de viure més feliç

Com t'explicava a una entrada anterior, la Psicologia Positiva neix de Martin Seligman, i és en essència un enfocament de la Psicologia a totes aquelles persones "normals". La paraula "normal" no diu gran cosa, i tot i així aquí ens és de tota la utilitat per definir a tots aquells que no estan malalts, que no pateixen cap disfunció ni deficiència en el seu organisme psíquic, inclouent mental i emocional.

La Psicologia Positiva s'enfoca a tots aquells processos humans relacionats amb les qualitats i emocions positives de l'ésser humà, i que ens faciliten la consecució d'una vida més feliç i plena.

Per cert... sabies que existeixen les Emocions Positives? Un altre dia escriuré sobre quines són aquestes, pot descobrir-te noves actituds i maneres d'estar en el dia a dia.

Et convido a mirar aquest video en el que Seligman explica com va ocòrrer el naixement de la Psicologia Positiva, amb el convenciment que el trobaràs interessant, i que en Seligman, segurament, et semblarà un home savi ple de vida. Seriosament, no te'l perdis, val molt la pena:

Enllaços

Martin Seligman parla sobre la Psicologia Positiva