• Inici
  • Blog
  • Nou Manual de Tècniques de PNL per a la millora de l'eficiència Professional

Nou Manual de Tècniques de PNL per a la millora de l'eficiència Professional


Mònica Lapeyra Pertussini

Nou Manual de Tècniques de PNL per a la millora de l'eficiència Professional

Em plau compartir amb vosaltres la publicació a la web de la Diputació de Barcelona del Manual que he estat confeccionant per al curs Tècniques de PNL per a la millora de l'eficiència professional.

Aquest Manual és el resultat dels materials confeccionats per les diverses edicions prèvies d'aquest curs. Sobre aquests materials, he anat fent un bonic treball de polir i transformar per adaptar el disseny inicial a la casuïstica que els propis participants heu aportat a les sessions. També a l'estructura i característiques de l'Administració Pública, concretament, dels Ajuntaments.

En aquest curs trobareu una introducció a la PNL i una tria d'aquelles eines més significatives en els àmbits proposats per la Diputació: Efectivitat, Gestió del canvi i Comunicació. I treballem sobre les situacions reals que els alumnes plantegen a cada sessió, per tal de trobar l'encaix entre la metodologia genèrica i la realitat dels participants.

I per tal de fer servir els dos hemisferis cerebrals -l'ESQUERRA, que regeix l'ordre i la lògica, i el DRET, que regeix la capacitat de veure la globalitat, la imaginació i les emocions-, l'activitat final del curs consisteix en la creació d'un mural-collage on acaben plasmats els continguts, aprenentatges i experiències significatives.

Com cada grup és diferent, cada mural és diferent. I aprofitant les presuposicions bàsiques de la PNL, La suma de mapes enriqueix el meu mapa!

Gràcies a cada un dels grups que m'heu ajudat a concretar el manual. Gràcies pels vostres murals i per la vostra participació.

I ja sabeu que, com diu en John Grinder:

Ara teniu tota una vida per practicar!

Enllaços

Web oficial de John Grinder