• Inici
  • Blog
  • Meditacions en moviment: OSHO - No Dimensions

Meditacions en moviment: OSHO - No Dimensions

Per permetre'ns l'experiència més enllà dels pensaments
Mònica Lapeyra Pertussini

Meditacions en moviment: OSHO - No Dimensions

La meditació en moviment d'OSHO No dimensions és un dels treballs que proposo al curs "Intel·ligència Emocional: mobilització dels recursos personals" que des de fa quasi 10 anys imparteixo al CEJFE. El darrer va ser durant el passat mes de març a la seu de Tarragona, ara repetint-lo a Barcelona.

Sovint quan plantejo aquest treball i faig una demo per mostrar com són els moviments d'aquesta meditació activa, alguns participants em miren amb cara d'estupefacció, o suspicàcia. També algunes amb entusiasme. I tot i que estranyament algú es nega a fer aquesta primera pràctica, expressions de vergonya o incredulitat són freqüents. Com jo m'ho crec molt, això del Mindfulness, les meditacions, l'inclusió del cos per a conèixer la ment i les emocions... els convido a traspassar la vergonya i els prejudicis i a passar per l'experiència.

Avui he rebut el correu d'una de les participants, que em diu això:

L’últim exercici que vàrem fer, el del ball (Meditació d'Osho) primer vaig pensar que era una tonteria, Quan el vaig fer em vaig trasladar en un altre país, relaxada, lliure, em sentia a gust... vaig ser jo mateixa. Tenia la ment lliure i vaig ser feliç! I al sortir, que vaig anar amb un altre curs de redacció d’informes, més pesat per la materia, el vaig trobar interessant. La meva conclusió és que tenia la ment relaxada, sent conscient del que tinc però amb una altre perspectiva.

Em satisfà poder fer propostes "hippies", com alguns em dieu (m'agrada!) més enllà dels continguts típics i tòpics que podem oferir en cursos d'Intel·ligència Emocional.

I òbviament, em satisfà encara més rebre missatges com aquest... Gràcies!! 

Per si voleu provar, aquí teniu l'enllaç amb instruccions i música. 

Enllaços

OSHO No Dimensions Meditation