• Inici
  • Blog
  • Joves estudiants aprenent Competències i Treball en Equip

Joves estudiants aprenent Competències i Treball en Equip

(abans que no sigui massa tard)
Mònica Lapeyra Pertussini

Joves estudiants aprenent Competències i Treball en Equip

Excel·lent iniciativa la de l'Institut Bonanova de Formació Professional, introduint des del primer mes del curs tallers sobre Competències i Habilitats personals i professionals als seus alumnes.

Aquesta setmana i la que ve estarem conduint un taller per aprendre les qüestions relacionades amb el Treball en Equip: Treballar en Equip per arribar més lluny. La primera experiència: brutal! Agraïment, participació, obertura... aquestes noies i nois xuclen com esponges tot allò que vull transmetre'ls!!

L'objectiu: que experimentin la satisfacció del Treball en Equip quan funciona, i el desgast del mateix quan ens manquen les habilitats bàsiques.

IMG 20181015 WA0023I he volgut començar justament amb algunes experiències difícils i doloroses per les que he passat, i explicant-los que tant de bo a mi algú m'hagués ensneyat alguna de les coses que ara ja sé, per a pder estalviar-me problemes, mals de cap i també patiment. I vaig seguir explicant com algunes de les meves viviències treballant en equip han estat profundament meravelloes i m'han fet créixer i gaudir.

Els tallers de "Treballar en Equip per anar més lluny" ens orientem a 3 elements bàsics del Treball en Equip:

  • la comunicació i, més específicament, l'entrenament en escoltar
  • la proactivitat i el criteri
  • la col·laboració.

Espero poder repetir aquesta experiència, i seguir col·laborant en la preparació dels joves per a un futur professional més fàcil, satisfactori i enriquidor.

Enllaços

Si ets mestre i vols més informació