Inaugurem IOCUS GENT GRAN

Creixement personal i recursos per a la felicitat, autonomia i benestar de la Gent Gran
Mònica Lapeyra Pertussini

Inaugurem IOCUS GENT GRAN

Quan a la tardor del 2017 vam tenir l’oportunitat d’intervenir dissenyant tallers novedosos i ambiciosos per a la Gent Gran, no sabíem l’abast que arribaria a tenir aquest projecte.

Després d’aquest temps gaudint del desenvolupament de les persones que hi han passat, i dels resultats obtinguts, decidim amb il·lusió i energia, potenciar IOCUS GENT GRAN, per a que arribi a moltes més persones.

La Gent Gran amb la que hem treballat reconeixen haver descobert el seu potencial de canvi que queda amagat i limita la seva qualitat de vida. Aquest projecte possibilita obrir espais d’autoconeixement i de construcció de la seva autoestima, treballar les creences limitants i sortir de la rutina on s’instauren, millorant així el seu benestar personal.

Volem fer creixer aquest projecte, arribar a molta més Gent Gran. Per això estem realitzant  visites, escoltant necessitats d’Ajuntaments, Centres de Dia, Fundacions, Residències... i desenvolupament nous tallers i noves activitats.

I alhora, seguim amb el grup amb el què vam inciar aquesta aventura: el convocat pel Dept. de Polítiques Intergeneracionals de l'Ajuntament de Cerdanyola, on vam estrenar-nos. Fa més de 2 anys i el nucli dur continua, i com han integrat tant coneixement i com l'han sumat a la seva experiència, és el que amb més il·lusió ens ha fet proposar-nos repetir els tallers i el programa de llarga durada a tants llocs com puguem.

Si treballes a un Ajuntament amb sensibilitat per la Gent Gran, Centre Cívic, Casal, Centre de Dia, Residència, Fundació, o a algun espai on hi hagi Gent Gran, dóna’ns l’oportunitat d’explicar-te què fem i sobretot, com ho fem.

Serem breus! I potser podem concretar alguna nova intervenció per fer crèixer encara més la Gent Gran, perquè malgrat tota la seva experiència de Vida, segueixen tenint motivació per evolucionar i aprendre. I per mantenir-se en forma a tots els nivells: mental, emocional i físic.

 Gent Gran:

gràcies per deixar-nos aprendre tant de vosaltres!!

 

Enllaços

IOCUS Gent Gran