Baixant el ritme a les vacances.

Dóna't permís per fer menys coses: menys és més.
Mònica Lapeyra Pertussini

Baixant el ritme a les vacances.

Fins i tot l'Andreu Buenafuente s'acomiada de nosaltres en el seu blog, i ens diu que nos vamos un rato perquè hay que tomarse un descanso para coger aire. M'ha satisfet veure que fins i tot els més entusiastes amb la seva feina reconeixen la necessitat de fer vacances. 

I si l'Andreu s'ho permet, tu i jo i la resta també ho farem!

Algunes idees per baixar el ritme:

- oblida't de les llistes de Temes Pendents. Si vols un ritual divertit i refrescant (els rituals són llenguatge de l'inconscient i tenen molt impacte quan els permets actuar sense traves), agafa les llistes, posa-les en un sobre, escriu al sobre la data en què les recuperaràs i posa'l al congelador. No t'amoïnis que quan tornis de vacances, allà estaran esperant-te!  

- dedica un temps a badar. Mirant per la finestra... o al sostre... o a l'horitzó... o al paisatge mentre viatges. Dóna temps a la naturalesa viatgera de la ment i beneficia't de deixar que voli. En aquest article i en aquest altre trobaràs valuoses curiositats al respecte.

- explora les noves orientacions cap a la felicitat. Algunes filosofies i noves corrents ens conviden directament a no fer res com a base de la felicitat (puntualment, entenc!) o centrar-nos en canvis petits, com afegir una mica més de sucre al cafè trobant el matís exacte al nostre gust, com a focus de felicitat. Al peu tens un article interessant desenvolupant aquesta idea.

- el 7è hàbit de les persones altament efectives: afila la teva serra.

- recorda que ets valuós pel què ets, no pel què fas

En definitiva: de vegades, menys és mes.

Bon estiu!

Enllaços

El arte de no hacer absolutamente nada para llegar a la felicidad