• Inici
  • Blog
  • (AUDIO) Gent Gran i confinament: entrevista a la meva mare a Ràdio4

(AUDIO) Gent Gran i confinament: entrevista a la meva mare a Ràdio4

La saviesa de l'edat
Mònica Lapeyra Pertussini

(AUDIO) Gent Gran i confinament: entrevista a la meva mare a Ràdio4

Els que em coneixeu sabeu quanta és l'admiració que tinc per la meva mare.

Ella m'ha ensenyat sense dubte algunes de les coses que em caracteritzen i m'ha acompanyat en el meu camí vital, "a les dures i a les madures".

Ma mare té 84 anys i just una setmana abans de l'inici de l'estat d'alarma va començar a gaudir de la companyia d'un dels voluntaris dels Amics de la Gent Gran, el Francisco Briseño. No sé molt bé com va ser que Ràdio4 va demanar a aquesta entitat el nom d'alguna persona per entrevistar, per donar a conèixer com passa la Gent Gran que viu sola el confinament.

I, ves per on, van donar el nom de la mare.

Publico l'entrevista aquí per 2 motius:

  • perquè em sembla motivadora per a d'altres persones grans i m'agradaria que pugués ser inspiradora per a alguna d'elles
  • perquè  amb el nostre treball des de IOCUS Gent Gran, què millor que donar-los-hi veu des dels canals que disposem!

La mare diu que no, però molts que ens coneixen a les dues diuen que ens semblem cada cop més. A veure si segueixo aprenent i sóc també així d'entusiasta i gestiono les situacions difícils tan bé com ella quan sigui jo la que té 84 anys!

Amb vosaltres: Maria Teresa Pertussini!